KöpvillkorBESTÄLLNING:
För att göra en beställning, går du till vårt kontaktformulär under “Såhär beställer du“.
Skriv där vad du funderar på att beställa, så kommer vi att återkomma till dig för vidare dialog.
Vi har inga vanliga butikstider utan svarar på mailen sporadiskt under dygnets alla timmar.
Du får senare tillbaka en offert/orderbekräftelse med slutgiltigt pris inkl moms samt fraktkostnad.
Efter accepterad orderbekräftelse faktureras/mailas en handpenning på 25%.

Vill ni att vi ska skicka varorna till er ordnar vi med transport. Om ni hellre väljer att hämta upp era varor hos oss tar vi ut en administrationsavgift på 500kr exkl moms. Vi kapar eller sågar inga brädor eller virke åt kund.

För samtliga leveranser med lastbil gäller transport fram till adressen på körbar väg. Kunden ansvarar själv för att transportera godset från porten/trottoar och upp till lägenhet/hus. Endast en (1) avlastningsplats ingår.

Provex:
Vill du gärna känna, klämma och lukta på virket innan du beställer kan du självklart beställa en provbit, vi tar ut en mindre avgift för tjänsten då många gärna vill se bitarna innan en beställning läggs.
Golv – 280 kr ex moms
Brädor – 200 kr ex moms

Priser:
Vi tar betalt i kvadratmeterpris, inte löpmeter. Därför är det viktigt att du själv räknar ut hur mycket du behöver, ett tips är att ta i lite i överkant, så att man räknar med lite felmarginal och spill.

Vi säljer vårt virke i hela längder, du kan alltså inte köpa ex 28 cm av en bräda, om brädan är 2 meter lång, då köper du hela brädan. Däremot har vi ibland kortare brädor, men det är ingenting vi garanterar.

GARANTIER:
Det är väldigt svårt att ställa fullständiga garantier på en gammal och återanvänd produkt. Titta noga på alla bilder här på hemsidan så ser du exempel på de variationer och skiftningar som förekommer. Men är du inte nöjd kan du naturligtvis skicka tillbaka fullständig leverans i originalskick. Du bokar/betalar returfrakten till oss i Småland eller Österrike – sker i dialog med oss.

BETALNING: Varje leverans hanteras separat hos oss – betyder att varje kund får en exakt anpassad leverans. Denna leverans är framtagen just för dig. Vid större leveranser tar vi ut betalning direkt vid ordererkännande.
Vid hämtning av virke sker förskottsbetalning.

Efter lagd beställning får du ett ordererkännande där även preleminär leveranstiden finns angiven. 

Betalningen gör du enklast via SWISH för mindre beställningar, annan betalningsinfo kommer via bekräftelsemail.

Lagstadgad moms tillkommer på alla priser om inget annat står.

RETUR AV VAROR: Vår absoluta ambition och förhoppning är att de varor du får från oss kommer att vara till din fulla belåtenhet. Om inte – får du naturligtvis skicka tillbaka varorna . Du kan dock inte välja ut det som du tycker passar och skicka tillbaka resten – hela din leverans är anpassad bara till dig och i vissa fall sker transport direkt från vårt lager i Österrike vilket innebär större transportkostnad vid retur.

VILLKOR FÖR RETUR:

  • Du kontaktar oss – och meddelar att du inte är nöjd.
  • Vi accepterar en retur – kallas överenskommelse om retur
  • Du skickar tillbaka hela partiet i original.
  • Du ansvarar för att varorna är packade för en säker frakt
  • Du bokar själv – samt betalar returfrakten till oss i Småland eller vid stora leveranser direkt till vårt lager i Österrike.
  • Efter erhållen retur betalar vi tillbaka dina pengar.